Over mij

Wie is Willem?

Hoi,

Ik ben Willem, ik woon met mijn eigen lieve, mooie bruid en twee schattige blonde dochters in een leuk huisje in het knusse dorpje Heerle in West Brabant.
Ik probeer een leuke, verzorgde gast te zijn op jullie bruiloft die voldoende "op gaat" in het gezelschap om iedereen op zijn of haar gemak zijnd door mij te laten fotografen. Ik ben iemand die zijn werk heel erg serieus neemt, en zichzelf wat minder. Iemand die geniet van de liefde, passie en van jullie leuke, lieve gasten. Iemand die zo nu en dan een, meestal flauwe, grap maakt.
Ik vertel, en verzin, graag verhalen. Mijn dochters krijgen elke avond net zo makkelijk een ter plekke verzonnen verhaal als een verhaal uit een boek te horen. Dat zie je ook terug in mijn foto's, grotendeels vertel ik, nauwkeurig en intents, het bestaande verhaal, en af en toe verzin ik iets om een mooi plaatje te maken. Poseren is daar overigens nooit bij, een leuk uitje met z'n tweeŽn maken tijdens jullie trouwdag op een mooie plek waar jullie gewoon ongestoord van elkaar kunnen genieten wel.

Willekeurige Weetjes

  • Naast betrokken, zorgzame, lieve, rustige persoon is ook bijdehante lolbroek wel een vrij nauwkeurige typering van mijn persoontje. Eigenlijk ben ik ook best chaotisch, gelukkig wint de discipline het bijna altijd.
  • Ik ben een redelijk goede, fanatieke hardloper/obstacle course runner op middellange tot lange afstanden (10 tot 42km, 18 uur lang om een bruidspaar heen rennen is dan ook geen enkel probleem :-D)
  • Dat fanatiek hardlopen is maar goed ook want ik neem het bourgondiŽr zijn redelijk serieus en koken en eten zijn, in willekeurige volgorde, hobby nummer 2 en 3.
  • Ik ben regelmatig op zondagochtend met mijn dochters in het zwembad te vinden.
  • Ik heb verder veel meer hobby's dan waar ik tijd voor heb maar een enkele keer weet ik te gaan snowboarden, windsurfen of motorrijden of maak ik houten meubelen, een website of vrij fotografisch werk.
  • Ik ben verzot op alle prachtige steden die onze wereld rijk is, om naar toe te gaan wel te verstaan, wonen in een dorp rules!
  • Tony Chocolonely Zeezout Caramel.... Nuff said...
  • Je zult mij zelden zwart wit foto's zien publiceren, het leven is niet voor niets in kleur! (Zwart wit op aanvraag is natuurlijk altijd mogelijk.)
  • Ik ben verzot op dieren, dus ook op huisdieren. In en rond ons huisje lopen c.q. slapen een hond, drie poezen en een paar kippen en konijnen.

Klanten over mij

"Wat een schitterende foto's - sprookjesachtig :)! Ze geven zo prachtig de sfeer, de vreugde, de grootse en kleine momenten weer. Je hebt ons, zoals we zijn, zo precies weten vast te leggen in de foto's - heel bijzonder. En tegelijkertijd voegen je foto's iets magisch toe, dankzij jouw kunstenaarschap. We zijn zo blij dat je onze bruiloft hebt willen fotograferen - we hadden ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen."

"Hi Willem,
Thank you for the preview, the photos are amazing!!! We are happy to hear that you had a great day photographing our wedding. We sure did have an amazing day and really enjoyed the photo sessions. By the way, we found out that you helped our friends by keeping us out of the Brasserij while they rehearsed the secret "flash-mob" dance. Thanks for playing along."

"Willem denkt ontzettend goed mee en maakt fantastische foto's. Verder is hij een aimabel persoon met wie het prettig samenwerken is. Je zult versteld staan van de foto's! "

De manier waarop ik werk wordt ook gewaardeerd;

"Je was nagenoeg onzichtbaar en toch lijkt uit de foto's alsof je overal middenin stond, je hebt werkelijk geen moment gemist en alles prachtig vastgelegd"

"Vanuit het warme Cuba, nogmaals onwijs bedankt voor jouw aanwezigheid op onze bruiloft! Wij zijn nog heerlijk aan het nagenieten, en vanuit onze vrienden krijgen we nu al, zonder nog een foto te hebben gezien, vele complimenten!
Dankjewel hiervoor!"